Möten 2023

2 mars 2023

Årsmöte, endast för medlemmar

6 april 2023

Therese Johansson, hotelldirektör för Quality Hotel View. Therese berättar om sin resa till jobbet som hotelldirektör på Hotel Quality View Hyllie och hur företagskulturen präglar hela företaget.

4 maj 2023

Tessi Romell, General Manager Royal Canin Nordics. Hur skapar man utrymme för intressen och drömmar utanför jobbet? Tessi berättar om vad som fick henne och hennes man att förvandla ett slott i Frankrike till ett enastående Bed & Breakfast.

1 juni 2023

Kalle Löfqvist, Lundabo och skolad i studentlivets karnevaler, revyer och spex. Han har senare skrivit manus för flera nöjesproduktioner på SVT. Numera arbetar han med affärsutveckling på ett stort svenskt möbelföretag. För några år sedan bestämde han sig för att prova lyckan som författare – vid sidan av sitt vanliga arbete.

24 august 2023

After work, start 17.00

7 september 2023

Lena Körner, åklagare, berättar om sin yrkesroll och delar med sig av olika fall från sin verksamhet som belyser kvinnors utsatthet. Ett område som det föreligger stor okunskap kring. En garanterat intressant och tankeväckande föreläsning.

5 oktober 2023

Olle Ingman är civilingenjören som bytte bana och nu arbetar som VD/verksamhetschef på Friskis&Svettis i Malmö. Den röda tråden genom hela hans karriär har varit ledarskap och att tillsammans med andra människor förbättra verksamheter på riktigt. Vi får chans att höra mer om hans engagemang för bland annat hållbar samhällsutveckling, rörelseglädje och sunt ledarskap.

2 november 2023

Linus Eriksson, VD för Öresundsbron ställer frågan “Öresundsregionen – framgång eller tomgång?” Gränshinder, flaskhalsar i infrastrukturen och dyr dansk valuta skapar återkommande rubriker. Vad ska till för att lyckas och hur kan vi ta vara på det unika läget att bara 16 km bort lever miljoner danskar som tycker det mesta är billigt på vår sida sundet och att vi kan få 60% mer betalt för en affär om den bara tecknas lite längre västerut.

7 december 2023

Bo Lundgren, tidigare moderatledare och chef för Riksgälden. Temat för föreläsningen är “Sverige i en osäker värld”. Utifrån sin gedigna erfarenhet skissar Bo på några olika scenarier kring vad som skulle krävas för att stabilisera läget på kritiska områden i världen och hur det skulle kunna påverka Sverige. Finns det några ljusglimtar i svensk ekonomi och internationell politik?