Möten 2020

Börsdamernas lunch hålls första torsdagen i månaden. Om detta inte är möjligt, flyttas lunchen framåt i tid en vecka till nästa torsdag.
5 mars 2020 Vad säger du när du väl sagt ”Hej, kul att vara här…”? Lasse Frid, Frid & Freud AB Läs mer på: https://www.fridfreud.se/ 

Lasse Frid gästade Börsdamerna på temat Vad säger du när du väl sagt ”Hej, kul att vara här…”?

Tack Lasse Frid för att du delade med dig av din Femstegsraket 🚀 gällande presentations- och kommunikationsteknik. Vi fick alla med oss något att fundera över! Tack alla härliga Damer som kom idag och förgyllde dagen med varma leenden och härliga skratt!
1 april 2020 INSTÄLLT pga COVID-19
7 maj 2020 UTOMHUS – Så når du morgondagens konsumenter och medarbetare! Lovisa Sterner, Grundare och VD, Grasp Insights Läs mer på: http://graspinsights.se/  Lovisa Sterner från Grasp Insights: Så når du gästade morgondagens konsumenter och medarbetare! Tack Lovisa Sterner för en super intressant föreläsning om hur vi ska förstå den nya generationen bättre! Inte minst stort tack till alla härliga Börsdamer som kom och ställde om, och tack till vädergudarna för en härlig start på detta nya sätt att träffas på! Slutligen Tack till Välfärden kök & kaffe för super goa vegowrapps!
4 juni 2020 UTOMHUS – ”Från sängar till separationer.” Charlotte Ljung, Grundare och VD, Endbright Läs mer på: https://digital.di.se/artikel/dux-agaren-lanserar-skilmasso-app Charlotte Ljung, grundare och VD på EndBright gästade Börsdamerna med föredraget: ”Från sängar till separationer.” Varför frångå ett vinnande annorlunda koncept i dessa annorlunda tider. Vid foten av Turning Torso, i gassande sol, lite vind och med Charlotte Ljung på scenen i den lilla amfiteatern. Charlotte delade entusiastiskt, ärligt och genuint och med stort engagemang med sig av sina erfarenheter och ups and downs genom livet, sina framgångar och utmaningar. Hon berättade också om sin senaste spännande satsning där hon nu ska erbjuda människor att förutom att sova mjukt också landa mjukt. Från sängar till skilsmässor helt enkelt. Stort lycka till Charlotte! Tack alla som kom och förgyllde denna torsdag i juni och stort tack Charlotte för din energi!
3 september 2020 Middag  kl 18.30 Skybar på Malmö Arena Hotel (kompensation för inställd aprillunch) ‘Hon står upp för Barbie’, Lotta Malmstedt, Journalist och författare Lotta Malmstedt, journalist och författare, gästade Börsdamerna med föredraget: “Barbie – Älskad och hatad …och en del av vår kulturhistoria.” Tack till Lotta Malmstedt för att du berättade så passionerat om allas vår älskade Barbie. Vi slogs av att en docka kan sätta igång så många åsikter och diskussioner. Fascinerade! Tack för en grym start på det nya Börsdamsterminen och härligt att se så många brunbrända ansikten!
1 oktober 2020 ’Det är dags att uppgradera vårt mentala operativsystem och bli mer hjärnsmart i vardagen’ Trine Grönlund, VD och innergi-spridare, INNERGI-LABBET AB Trine Grönlund, VD och innergi-spridare, INNERGI-LABBET AB, gästade Börsdamerna på temat: ‘Det är dags att uppgradera vårt mentala operativsystem och bli mer hjärnsmart i vardagen’ 🔅Det största hotet mot FNs globala hållbarhetsmål är den ökade ohälsan. Om vi inte mår bra, om vi inte orkar, om vi inte har energi, hur ska vi då kunna fokusera på att lösa de utmaningar som mänskligheten står inför…? 🔅Hur kan vi sänka takten utan att tappa fart? Kan vi det? Går det? Ja, om vi tar ansvar för vår egen mentala hållbarhet. Då måste vi hänga med och uppgradera vårt mentala operativsystem, skapa hjärnkoll, träna upp våra fokusmuskler och hålla koll på vårt energikonto. Göra insättningar i samma takt som vi gör uttag. Innergisten Trine Grönlund utmanade och inspirerade på Börsdamernas lunchmöte idag högt uppe i Skybaren på Malmö Arena Hotel. Härlig (i)nnergi i rummet. Tack Trine Grönlund 🌷
5 november 2020 DIGITALT –  Varför äter vi som vi gör och varför äter vi inte som vi tänker. Vem har egentligen makten över maten och hur kommer vi att äta i framtiden? Lotta Törner, VD Livsmedelsakademin Lotta Törner, VD Livsmedelsakademin, gästade på temat ’Varför äter vi som vi gör och varför äter vi inte som vi tänker? Vem har egentligen makten över maten och hur kommer vi att äta i framtiden?’ Vi ställde om och gjorde annorlunda! Världspremiär för Börsdamernas digitala lunchträffar. Lotta Törner pratade om trender i vad vi äter och vad vi förmodligen kommer ha på våra tallrikar i framtiden. Verkligen spännande! Tack alla Börsdamer som deltog! Vi tar en vecka i sänder och hoppas ni alla har förståelse för den situation vi befinner oss i. Vår förhoppning är fortsatt att hålla våra lunchmöten på ett eller annat sätt.
3 december 2020 Eva Vati, VD och grundare av tre bolag, VATI of Sweden, VATIs Common Ground och Verify Agency ‘Dare To Lead’ – Det blir ett inspirerande och fängslande föredrag om hur du får drömmar till att bli verklighet i en kontext som skapar resultat på den nya ekonomins marknad. Eva Vati, grundare av de tre bolag, VATI of Sweden, VATIs Common Ground och Verify Agency, gästade Börsdamerna med föredraget: ‘Dare To Lead’ Även i december fick vi anpassa oss efter rådande situation, och ställde om och gjorde annorlunda. Eva Vati gästade oss och höll ett inspirerande och fängslande föredrag om hur du får drömmar till att bli verklighet i en kontext som skapar resultat på den nya ekonomins marknad. Tack Eva Vati för ett spännande föredrag om att tro på sig själv och att följa sina drömmar! Tack till alla Börsdamer, nya som gamla, som har varit med oss under detta minst sagt omtumlande år! Nu blickar vi vidare mot 2021!