Börsdamernas lunchträff 1 september 2016

När

1 september    
11:45 - 13:30

Bokningar

Bokning stängd

Anmälda

  • Martina Sandgren
  • Ewa Rubin-Hellkvist
  • Jenny von Platen
  • Cecilia Björkland
  • Marie Marklund
  • Lisbeth Pinotti

Var

Nyströms Gastronomi,
Norra Vallgatan 66, Malmö

På höstens första lunchmöte gästas vi av Bertil Marklund, professor i Allmänmedicin och folkhälsa vid Göteborgs Universitet. Bertil bokdebuterade redan 1980 med boken “Symtom Råd Åtgärd”. Den kvalitetssäkrar rådgivning inom vården och texterna i boken används som bas i Sjukvårdsrådgivningen 1177.

Bertil har i många år varit engagerad i forskning omkring hälsa och i hans nyutgivna bok “10 tips – Må bättre och lev 10 år längre” har han samlat de 10 viktigaste råden om hur du kan må bättre och leva 10 år längre. “I den medicinska världen pratar vi mycket om ohälsa. Jag vill prata om hälsa! Istället för riskfaktorer, vill jag tala om friskfaktorer! Hur du håller dig frisk och lever längre. Forskning visar att det beror mycket på vilken livsstil du väljer. Du kan alltså själv i hög grad påverka din livslängd!”
I boken finns 10 tips som visar hur du kan leva för att stärka dina egna inneboende krafter. Boken är kortfattad och många råd är enkla att följa. Den ökar chansen till att du tar ett första steg mot bättre hälsa och ett längre liv redan samma dag som du börjar läsa boken.

Under våren har Bertil synts i SVT, både Fråga doktorn och Godmorgon Sverige. I höst ska han bl a föreläsa på Bokmässan i Göteborg, prata i P4 Extra -och gästa Sällskapet Börsdamerna

 

 

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.