Gäster
- Lina Rudin (Barbara Wennheden)
- Helen Wannheden (Carina Rosell Kruuse)
- Kajsa Munck Flodberg (Karin Jarl Månsson)
- Elisabeth Konar (Anette Lüning)
Julen stundar och med den släktens matutmaningar.
Vad är skillnaden på inlagd sill, salt sill, minutsill och gravad sill? När är julskinkan klar och varför skall den vara så torr? Kan jag grava min egen lax och måste den då vara fryst innan? Och måste jag mala egen mandel för att få till goda mandelmusslor?
Denna kväll gästas vi av ingen mindre än Sveriges enda matingenjör Jan Boris-Möller, senast känd från Kockarnas Kamp på TV4. Boris skall hjälpa oss navigera genom julens alla utmaningar och vedermödor och försöka ge oss de bästa förutsättningarna för att julen skall bli en familjesuccé. Åtminstone när det gäller maten.
Vi kommer att vara på Quality Hotel View i Hyllie.
Välkommen att anmäla dig själv samt eventuell gäst allra senast den 25 november här via hemsidan som vanligt.
Det skall bli trevligt att hälsa julen välkommen tillsammans denna kväll!
Bokningar
Bokningen är stängd för detta evenemang.